Nottingham Station // Case Study

Working with architects plans supplied by Pascall+Watson, we created a bespoke hoarding to block off an archway entrance at Nottingham Rail Station.

The attractive stone and brick arch is undergoing a structural upgrade as a new port cochere is added to the station entrance.

Using our lightweight 100% recycled PVC Ultraspan Extra panels, we created a full height hoarding attached directly to the scaffold tower which allows workers and engineers access at height to the top of the arch. 

A double-door works personnel entrance was built-in to the temporary hoarding and professional vinyl graphics were applied.

To see the full extent of the hoarding, please click the magnifying glass symbol on the top right of each photograph.

The main contractor is Taylor Woodrow.

Our systems used in this project

Contact us about your project

Please don’t hesitate to get in touch about your project, to find out how Kwik-Klik’s expert team and flexible systems can help.

Get in touch now
Similar case studies