Morrisons Tunnel, Leek // Case Study

10 Jul 2010

Innovative custom-built tunnel entrance for Morrisons

Kwik-Klik created a unique temporary pedestrian tunnel entrance to facilitate a 6-month major expansion of a Morrisons store in Staffordshire.

The tunnel was made from robust Soundmaster panels. It extends into the car park and allows customers’ safe access into the store as a new façade is created by contractors, Midas.


Inside the store on the same project, Kwik-Klik's Complete and Duraspan panels were used to create addition work areas and maintain a clean appearance inside the supermarket.

The work was completed in July 2010 and also included fitting a high security temporary wall to protect the store's cash office.

Contact us about your project

Please don’t hesitate to get in touch about your project, to find out how Kwik-Klik’s expert team and flexible systems can help.

Get in touch now
Similar case studies