Guy's Hospital New Cancer Centre // Case Study

10 Mar 2013

A high quality Ultraspan hoarding with bespoke graphics

Kwik-Klik has installed 300 linear metres of hoarding around the proposed site of a new state of the art Cancer Centre at Guy's Hospital in central London.

The hoarding features bespoke full colour vinyl graphics which explain the project to hospital vistors and the general public.

In addition to installing a flexible hoarding that is adapted to follow the contours of the site, Kwik-Klik has also installed double vehicular gates made from a steel frame and Ultraspan panels.The hoarding is fixed to a timber frame as seen in photo 3 above.

The modular, re-usable hoarding is made from 100% recycled PVC. The new centre will open in 2016 and the hoardings will be used throughout the project.

Working with Laing O'Rourke, Kwik-Klik also linked up with Treebox to produce a Living Hoarding on part of the site which features ivy growing from within a mesh frame. See our Living Hoarding case study for details.

Downloads

Please click on the files names below to download PDF documents.

Our systems used in this project

Contact us about your project

Please don’t hesitate to get in touch about your project, to find out how Kwik-Klik’s expert team and flexible systems can help.

Get in touch now
Similar case studies