Bluewater 2 - Wintergarden // Case Study

11 May 2012

Major hoarding for the new Wintergarden food area

Kwik-Klik has installed over 800 square metres of hoarding to screen a food court re-development at Bluewater.

The extensive Wintergarden work area will create an extended fast-food family village and allow a number of big brand food providers to provide an wider range of food choices to shoppers. The food village is scheduled to re-open in October 2012.

Over 600 square metres of Soundmaster panels were used to screen the work area. The panels will reduce the noise heard by shoppers and create safe pedestrian corridors and a secure work area.

200 square metres of Kwik-Klik's 100% recycled Perpetua panel have also been used for the Wintergarden project. The panels are made in Britain and are re-usable and 100% recyclable after many years of use.

Perpetua panels maximise the sustainable benefits of using plastic hoardings. They are part of a 'closed loop' recycling process within the UK and will lower the carbon footprint of every project and eliminate waste sent to landfill.

Click on Photograph 6 to see the Perpetua panels on the first floor (underneath the red Ponti's Restaurant logo).

Downloads

Please click on the files names below to download PDF documents.

Contact us about your project

Please don’t hesitate to get in touch about your project, to find out how Kwik-Klik’s expert team and flexible systems can help.

Get in touch now
Similar case studies